Események

Események

Az augusztus 26-án megtartott Nyári Generáció Klubbon a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület munkatársai szervezőként és segítőként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

Az augusztus 18-án megtartott 2. Generáció Kultúrnapon a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület munkatársai szervezőként és segítőként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

A július 15-én megtartott Rózsa Közösségi Zöld napon a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület segítői szervezőként és aktív szereplőként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

 

A június 22-én megtartott Generáció Közösségi napon a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület segítői szervezőként, lebonyolítóként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

A június 16-án megtartott első Generáció Kultúrnapon a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület segítői szervezőként és lebonyolítóként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

 

A június 03-án megtartott első aktív klubban a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület segítői szervezőként és lebonyolítóként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

Május 27-én megtartott eseményünkön a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület önkéntesei, segítői szervezőként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

Május 19-én megtartott rendezvényünkön a Víz, Zene, Virág  Fesztivál Egyesület önkéntesei, segítői szervezőként jelentek meg a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

 

Május 19-én megtartott első rendezvényünkön a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület önkéntesei, segítői szervezőként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.

 

Május 06-án megtartott játszóházban a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület önkéntesei, segítői irányítóként és szervezőként vettek részt a generációk közötti távolság csökkentésére szervezett eseményen.